Wie volgt Tjahny Bercx op als CHRO of the Year? Dit zijn de genomineerden voor 2022!

Ze zijn bekend! De drie nieuwste kanshebbers om Tjahny Bercx, vorig jaar verkozen tot CHRO of the Year 2021, op te volgen als meest onderscheidende CHRO van het afgelopen jaar. Wie zijn het geworden?

De afgelopen weken heeft de jury uit een longlist van mogelijke kanshebbers drie potentiële winnaars genomineerd, die allen in aanmerking komen om Tjahny Bercx, CHRO van LeasePlan, dit jaar op te volgen. Tijdens de CHRO Day 2022 op 16 november aanstaande in de Kasteel De Wittenburg te Wassenaar zal de CHRO of the Year Award 2022 worden uitgereikt aan één van de drie volgende genomineerden:


Ellen Coopmans, CHRO Bol.com

Thomas Mulder, CHRO VodafoneZiggo: "Voorbeeldgedrag en consistentie zijn cruciaal voor leiderschap"
Thomas Mulder, CHRO VodafoneZiggo

Meike Salvadó, CHRO Royal HaskoningDHV: "Zonder cultuurverandering kunnen we niet relevant blijven”
Meike Salvado, CHRO Royal HaskoningDHV

Inspiratie, Innovatie en Impact

De genomineerden zijn voortgekomen uit een longlist die deze zomer is samengesteld vanuit de CHRO Community. De jury heeft daaruit de drie meest innovatieve, impactvolle en inspirerende HR-directeuren geselecteerd als kanshebber. De genomineerde CHRO's hebben een beleid neergelegd met een duidelijke impact op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdrage aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen HR-vakkennis en -professionaliteit te kunnen combineren met strategisch inzich, een heldere toekomstvisie en het vermogen om te leveren. 

De jury van de CHRO of the Year Award 2022 bestaat uit de volgende leden:

Tjahny Bercx (CHRO LeasePlan)
Maryjo Charbonnier (oud-CHRO Wolter Kluwer)
Abbe Luersman (oud-CHRO Ahold Delhaize)
Janine Vos (CHRO Rabobank)

Hoe gaat de jurering nu verder in zijn werk?

Op 10 oktober aanstaande zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar, waarmee zij zich in positieve zin hebben onderscheiden als corporate HR-leider. Op basis van dit gesprek, interviews in de vakmedia, research en input van referenties en vanuit de community zal de jury tot een eindoordeel komen en beslissen wie de titel CHRO of the Year 2022 het meest verdient. 

Kom naar de CHRO Day en woon de uitreiking van de CHRO Award bij!

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve, impactvolle en inspirerende HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Wilt u de bekendmaking bijwonen? Meld u dan aan voor de CHRO Day 2022 in Kasteel De Wittenburg in Wassenaar. De voorwaarden leest u op de pagina van het aanmeldformulier.