Inspiratie, Innovatie en Impact

De genomineerden zijn voortgekomen uit een longlist die deze zomer is samengesteld vanuit de CHRO Community. De jury heeft daaruit de drie meest innovatieve, impactvolle en inspirerende HR-directeuren geselecteerd als kanshebber. De genomineerde CHRO’s hebben een beleid neergelegd met een duidelijke impact op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdrage aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen HR-vakkennis en -professionaliteit te kunnen combineren met strategisch inzich, een heldere toekomstvisie en het vermogen om te leveren. 

De jury van de CHRO of the Year Award 2022 bestaat uit de volgende leden:

Tjahny Bercx (CHRO LeasePlan)
Maryjo Charbonnier (oud-CHRO Wolter Kluwer)
Abbe Luersman (oud-CHRO Ahold Delhaize)
Janine Vos (CHRO Rabobank)

Hoe gaat de jurering nu verder in zijn werk?

Op 10 oktober aanstaande zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar, waarmee zij zich in positieve zin hebben onderscheiden als corporate HR-leider. Op basis van dit gesprek, interviews in de vakmedia, research en input van referenties en vanuit de community zal de jury tot een eindoordeel komen en beslissen wie de titel CHRO of the Year 2022 het meest verdient. 

Kom naar de CHRO Day en woon de uitreiking van de CHRO Award bij!

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve, impactvolle en inspirerende HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Wilt u de bekendmaking bijwonen? Meld u dan aan voor de CHRO Day 2022 in Kasteel De Wittenburg in Wassenaar. De voorwaarden leest u op de pagina van het aanmeldformulier.