Genomineerden CHRO of the Year 2018

Wie volgt Janine Vos op als CHRO of the Year? Dit zijn de meest inspirerende, impactvolle en innovatieve kanshebbers voor 2018.

Op 22 november zal tijdens de CHRO Summit 2018 de CHRO of the Year Award worden uitgereikt. De jury heeft uit een longlist vier kandidaten genomineerd die kans maken om Janine Vos (Rabobank) op te volgen als CHRO of the Year 2017.

De vier genomineerden voor The CHRO of the Year Award 2018 zijn:

Jana Belyušová (Endemol)
Abbe Luersman (Ahold Delhaize) 
Hans van Leeuwen (Asito) 
Renata Mrazova (NN) 

Hoge score op de 3 i's: Inspiratie, Innovatie en Impact

De nominaties van deze vijf HR-executives komen voort uit een longlist die deze zomer werd samengesteld op basis van input uit de CHRO Community. Een vierkoppige jury stelde hieruit een shortlist samen van de vier meest inspirerende, impactvolle en innovatieve kanshebbers voor 2018. 

Deze CHRO’s hebben zich onderscheiden met een innovatief en vooruitstrevend HR-beleid, kortweg de 3 I’s: Innovatie, Inspiratie en Impact. Een beleid dat een duidelijke impact heeft op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdraagt aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen een diepe HR-kennis te kunnen combineren met een strategisch inzicht en een heldere toekomstvisie. 

Vaak heeft elk team zijn eigen purpose, leider en cultuur. Teams streven naar vrijheid en autonomie. Hoe zorgen we ervoor dat zij toch met elkaar verbonden blijven, een gedeelde purpose voelen en beleven? Ga hierover op 2 april met andere CHRO's in gesprek en meld je aan met code WLHR20.

De jury van The CHRO of the Year Award 2018 bestaat uit de volgende leden:

Niko Veenstra, (juryvoorzitter) CHRO of the Year 2015 en voormalig CHRO van Eneco Group
Janine Vos, CHRO Rabobank en CHRO of the Year 2017
Anne Jaakke, CHRO Hunkemöller en CHRO of the Year 2016
Marc Albert, Managing Director Benelux SHL

Komt u ook naar de Award-uitreiking?

Begin november zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar. Uiteindelijk zal de jury op basis van dit gesprek, interviews en input uit de community tot een oordeel komen wie de titel CHRO of the Year 2018 verdient. 

Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Tijdens de CHRO Summit 2018 op 22 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Wilt u hier bij zijn? Meld u dan aan voor de CHRO Summit 2018 in het Koninklijke Instituut van de Tropen.

Lees hier de interviews met genomineerden van 2017:
Winnaar Janine Vos (Rabobank): 'Impact op een mega tranformatie'
Genomineerde Lia Belilos (Arcadis): 'HR spreekt nu een gezamenlijke taal'

Genomineerde Hein Knaapen (ING): 'Levensvisie in leiderschap'