Genomineerden CHRO of the Year Award 2016 bekend

Op 24 november zal tijdens de CHRO Summit de CHRO of the Year Award worden uitgereikt. De jury heeft uit een longlist vijf kandidaten genomineerd die kans maken om Niko Veenstra op te volgen als CHRO of the Year.

De vijf genomineerden voor The CHRO of the Year Award zijn:

Paul-Peter Feld (Enexis)
Anne Jaakke (Hunkemoller)
Ramon de Kok (De Bijenkorf)
Heleen Kuijten (Schiphol Group)
Poleanne Vluggen (Accor Hotels)

De vijf genomineerden zijn voortgekomen uit een longlist die is samengesteld op basis van input uit de CHRO Community. De genomineerde CHRO’s hebben zich onderscheiden met een innovatief en vooruitstrevend HR-beleid. Een beleid dat een duidelijke impact heeft op de gestelde bedrijfsdoelstellingen en/of bijdraagt aan de gewenste bedrijfstransformatie. Zij hebben bewezen een diepe HR-kennis te kunnen combineren met een strategisch inzicht en een heldere toekomstvisie. In de komende weken zullen de genomineerden tijdens een bijeenkomst met de jury in gesprek gaan over hun verrichtingen van het afgelopen jaar. Uiteindelijk zal de jury op basis van dit gesprek, interviews en input uit de community tot een oordeel komen.  Het doel van de CHRO of the Year Award is om innovatieve HR-directeuren erkenning te geven voor het werk dat zij doen. Met de Award wordt geen uitspraak gedaan over wie de beste CHRO van Nederland is. 

De jury van The CHRO of the Year Award 2016 bestaat uit de volgende leden:

Sandra Lutchman (directeur stichting Talent naar de Top), juryvoorzitter
Niko Veenstra (CHRO of the Year 2015)
Hette Mollema (Regional Director Benelux Workday)
Marc Albert (Managing Director Benelux CEB)

———————————————————–

Bezoek op 24 november het CHRO Summit 2016
Bezoek de CHRO Summit op 24 november 2016 in de Landgoederij te Bunnik en ontmoet de top van de Nederlandse HR-wereld. De CHRO Summit staat in het teken van netwerken, uitdagingen bespreken en uitgedaagd worden. Een perfecte gelegenheid om uw collega's te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen. Meld u hier aan.