Natascha van Beek Directeur People en Culture Hays NL

Zij gaat zich onder meer richten op de ambitieuze wervingsdoelstelling om de groei van de organisatie te kunnen voortzetten.

In de rol van Directeur People en Culture is Natascha verantwoordelijk voor het verstevigen van de positionering van Hays als aantrekkelijke werkgever en het verstevigen van een effectieve en efficiënte organisatiestructuur. 

Daarnaast focust zij zich op het binnenhalen van het juiste talent. Verder is Natascha verantwoordelijk voor de implementatie van een goede leeromgeving en talentontwikkeling, met als focus ‘training on the job’.

Begonnen bij uitzendbureau Yacht

Natascha brengt jarenlange ervaring in internationale omgevingen en verschillende branches met zich mee. Ze startte ruim twaalf jaar geleden bij uitzendbureau Yacht in een salesfunctie en switchte na 6 jaar intern naar een managementpositie binnen HR. 

In 2015 begon Natascha voor zichzelf en werkte als interim-manager voor onder andere Vodafone/Ziggo, Valtech en Dechra. Ze was werkzaam als HR-manager en loopbaancoach en ontwikkelde een passie om teams en individuen optimaal te laten functioneren.

Snelheid en openheid belangrijk

Natascha over haar aanstelling bij Hays Nederland: “Voor mij voelde het als thuiskomen. Er heerst hier een dynamische sfeer, waarbij snelheid en openheid belangrijke begrippen zijn. Het ondersteunen van directie en management door het vernieuwen van de effectieve en efficiënte organisatiestructuur is voor mij een belangrijke doelstelling.” 

“Met mijn komst en die van nieuwe collega’s is het HR-team verstevigd. Er staat nu een groep bekwame en ervaren professionals klaar om de business van Hays verder te ondersteunen. Ik kijk er ook enorm naar uit om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling en meer uit zichzelf te halen.”

Werkgeluk en betrokkenheid voor goede resultaten

“Wij zijn blij met de komst van Natascha”, benadrukt Jurgen Jaarsma, Head of Hays Talent Solutions Frankrijk en Benelux. “Werkgeluk en betrokkenheid van medewerkers gaan hand in hand met het boeken van goede resultaten. Natascha gaat op dit gebied een sleutelrol vervullen.” 

“De combinatie van haar ervaring op het gebied van sales, coaching en HR komt bij ons volledig tot zijn recht. We hebben er veel vertrouwen in dat Natascha vanuit haar rol als Directeur People en Culture een waardevolle bijdrage gaat leveren om Hays Nederland naar een hoger niveau te tillen,” aldus Jaarsma.

Over Hays

Hays plc (Group) is een wereldwijde recruitment-groep en toonaangevend marktleider in Nederland. Hays is expert in het werven van gekwalificeerde professionals en werkt met een uitgebreid netwerk van talent om in specifieke behoeften van de klant te kunnen voorzien. 

Hays is actief in meer dan 22 sectoren voor zowel vaste, tijdelijke, interim of contracting jobs voor organisaties in de private en publieke sector. Jaarlijks ontvangt Hays meer dan 10 miljoen cv’s en helpen zij meer dan 300.000 mensen aan een nieuwe baan. Hays heeft wereldwijd 6.800 specialisten in dienst, waarvan 180 in Nederland. Meer informatie: www.hays.nl