Lees nu in het nieuwste CHRO Magazine: Regeren is nóg verder vooruit zien door HR-leiders

CHRO Magazine, editie 3-2022, voor HR-leiders over HR-Strategie en HR-leiderschap
In het nieuwe CHRO Magazine gaat de aandacht uit naar HR-leiders die de moed hebben om verder vooruit te kijken. En dat is hard nodig in tijden dat de korte termijn regeert. In deze editie CHRO's die met de voeten in het nu staan maar de blik op de toekomst richten.

CHRO’s Ellen Coopmans (bol.com) en Meike Salvado (Royal HaskoningDHV) over hun nominatie voor de CHRO Award. Rolf Jorna, CHRO bij Action, vertelt over hoe zijn HR-strategie volledig in dienst staat van de groei van de organisatie. Beroepscommissaris Henk Breukink bepleit al jaren dat de HR-leider alleen effectief kan zijn als deze een plek heeft in de Raad van Bestuur. Hij kan het weten.

Annelies Balistreri vertelt over haar eerste 100 dagen in haar nieuwe functie bij Avans Hogeschool. Karst Bongers en Ageeth Telleman van LTP Business Psychologen lichten hun visie toe op de uitdagingen van leiderschap in de huidige maatschappelijke context. Bas Eggelaar en Juul van Dongen, oprichters van SuccessDay, kijken terug op de jaren waarin zij hun idealen als ondernemers in HRIT zagen uitkomen en de brug slaan tussen HR en IT. En veel meer….

Bekijk hier de online versie    

Inhoud CHRO Magazine, editie 3 – 2022:

Bekijk hier de online versie