Rolf Jorna gaat zich in zijn rol als nieuwe HR Directeur bij Asito sterk richten op meerdere HR-thema’s

Na 12 jaar actief geweest te zijn in de HR Retail maakte Jorna begin oktober van dit jaar de overstap naar de schoonmaakbranche. Bij Asito zal hij zich bezighouden met diverse HR-thema's, waaronder recruitment en behoud van medewerkers, diversiteit en inclusie en datagedreven werken.

Rolf Jorna is sinds 1 oktober HR Directeur van schoonmaakbedrijf Asito (9.000 medewerkers). Hij heeft zitting in het directieteam van het bedrijf en geeft direct leiding aan een HR-team van meer dan 35 medewerkers. Jorna zal zich de komende jaren sterk richten op thema’s zoals ‘recruitment en behoud van medewerkers, werkgeverspropositie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, diversiteit en inclusie, leiderschapsontwikkeling, talent management, cultuur en meer datagedreven werken.’

Hiervoor was Jorna vier jaar als Head of Group HR verboaden aan retailer Action, nadat hij eerder twee jaar voor HEMA en daarvoor 6 jaar voor AS Watson (Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL) had gewerkt, in beide posities verantwoordelijk voor HR Nederland. In totaal heeft hij 12 jaar in de HR Retail gewerkt.