Speciale online uitgave met trends, analyses en oplossingen voor de personeelskrapte

Speciale online uitgave met trends, analyses en oplossingen voor de personeelskrapte
De gezamenlijke redacties van Sijthoff Media – waaronder CHRO, HR Praktijk, Binnenlands Bestuur en Business Insider publiceren deze week de speciale online uitgave  "Arbeidsmarkt onder druk".

De arbeidsmarkt is nog altijd oververhit. Of het nu gaat om ICT-ers, ambtenaren, medewerkers in marketing en communicatie, financials, HR-professionals of andere beroepsgroepen, iedere sector heeft te maken met een schreeuwend en oplopend tekort aan medewerkers. Er zijn nu zelfs meer vacatures dan dat er werklozen zijn.

Klik hier om naar de special te gaan

Bedrijven en organisaties zetten van alles op touw om nieuw personeel te werven en aan zich te binden. De verschillen tussen sectoren zijn groot. Maar er zijn ook overeenkomsten. In deze digitale special ‘Arbeidsmarkt onder druk’ van Sijthoff Media zoomen we in op de trends en ontwikkelingen in verschillende sectoren.

Oplossingen

Daar laten we het echter niet bij. We kijken met name welke oplossingen er worden gevonden voor strategische en praktische arbeidsmarktvraagstukken en hoe oplossingen uit de ene branche mogelijk ook kunnen werken in een andere branche.

Om tot deze speciale uitgave te komen hebben de redacties van Sijthoff Media en gerenommeerde onderzoeksinstituten Atlas Research en Intelligence Groep de handen ineen geslagen om de arbeidsmarkt voor professionals in Finance, IT, marketing, HR en de overheid in kaart te brengen.

Een uniek project, dat heeft geleid tot deze uitgave waarvan wij hopen dat die u nieuwe inzichten biedt om de uitdagingen van de huidige arbeidsmarkt mee tegemoet te treden.

Lees hier de special