Vier nieuwe partners voor Stanton Chase Amsterdam

Stanton Chase Amsterdam verwelkomt vier nieuwe partners in de sector Consumer Products & Services om organisaties te helpen aanzienlijke groei te realiseren door toptalent te identificeren en aan te trekken.

Deze doorgewinterde professionals brengen een schat aan ervaring en expertise mee naar het kantoor, waardoor we ons beter kunnen richten op consumentgerichte sectoren zoals FMCG, E-commerce, Retail & Wholesale, Travel, Leisure & Hospitality en Luchtvaart. Hun missie is om bedrijven te helpen topleiders, high potentials en toekomstig talent aan te trekken, en tegelijkertijd ondersteuning te bieden bij succesvolle transities en continuïteit.

Elk van de nieuwe partners heeft onlangs leidinggevende functies bekleed bij toonaangevende wereldwijde bedrijven en disruptieve bedrijven ondersteund bij het opschalen. Hun praktische ervaring en grondige begrip van de uitdagingen waarmee managementteams vandaag de dag worden geconfronteerd, positioneren hen in een unieke positie om inzichtelijke begeleiding en ondersteuning te bieden.

Maak kennis met het team:

  • Divya Gautam (voorheen Unilever) – Gespecialiseerd in E-commerce, FMCG, Consumer Tech & Innovations, DE&I
  • Toon Balm (voorheen KLM) – Gespecialiseerd in Reizen, Vrije Tijd, Horeca en Luchtvaart
  • Joost Leferink (voorheen Kimberly Clark) – Gespecialiseerd in FMCG, Retail & Wholesale
  • Maiko van der Meer (voorheen Unilever, CSM, Smilde, Mowi, Vion, 2SFG) – Gespecialiseerd in FMCG, Retail & Wholesale, Agriculture, Food Ingredients en ESG

Onze nieuwe partners zijn bedreven in het strategisch meedenken met managementteams en bereiden hen voor op toekomstige uitdagingen in verschillende sectoren. Ze brengen een diepe vertrouwdheid met hedendaagse thema’s zoals DE&I en ESG met zich mee, en maken gebruik van een robuust internationaal netwerk van honderden consultants in 70 landen.

Stanton Chase biedt tools van wereldklasse, waaronder uitgebreide beoordelingen en onboarding van leidinggevenden, zodat onze klanten ongeëvenaarde ondersteuning krijgen tijdens het executive search-proces.