De HRExpo: hét update-event voor uw HR-team! 

CHRO breidt het event-programma uit: op 7 oktober kunnen ook HR-teams en -professionals op een hoogwaardig live CHRO-event kennis opdoen én netwerken.  

Up-to-date HR-teams zijn goud waard en investeren in deze cruciale groep betaalt zich uit in de vorm van excellent HR-beleid. Met de HRExpo 2021 is elk HR-team in één keer bij.  

Dit event is gericht op de ambitieuze HR-professional die corporate HR-teams boven zichzelf kan laten uitstijgen door actuele kennis op te doen en in de praktijk toe te passen.  

Er is op deze dag een keur aan top-CHRO’s van toonaangevende organisaties zoals LeasePlan Corporation, PostNL, Royal HaskoningDHV en vele andere die hun ervaringen willen delen. Daarnaast staat er een selectie van HR-specialisten op het programma om hun kennis en ervaring delen.   

Thema: People with Purpose  
Het centrale thema van de dag is People with Purpose, uitgesplitst in drie verschillende subthema’s. Het eerste thema is: Wat is er nodig om een effectieve CHRO te zijn in deze tijd? HR-professionals kunnen tijdens deze exclusieve sessies kennisnemen van de persoonlijke en professionele inzichten die top-CHRO’s met ze delen.   

Thema: The future of work 
Het tweede thema is: The future of work: ben je klaar om je HR-team en de organisatie te leiden in de verandering die nodig is om the future of work realiteit te maken?  

Thema: gelukkige en inclusieve werkplek   
Het derde thema tot slot: Hoe maak je de organisatie tot een gelukkige en inclusieve werkplek voor alle medewerkers? HR heeft de sleutel om de optimale employee journey te creëren en de prestaties van de medewerkers en daarmee de organisatie een boost te geven. Tijdens deze intensieve sessies laten experts zien welke stappen hiervoor nodig zijn.  

Voor aanmelden en meer informatie over de HRExpo 2021: www.hrexpo.nl

  

  

 

Gerelateerde artikelen