CHRO of the Year Award 2015 – De genomineerden

Ten overstaan van de gehele CHRO Community wordt op 17 november de winnaar van de CHRO of the Year Award 2015 bekend gemaakt tijdens de CHRO Summit. Tijdens dit top evenement in Kasteel Hooge Vuursche feliciteren wij de winnaar. Vijf genomineerden maken kans om deze prestigieuze award in te ontvangen.

De vijf genomineerden zijn:
De vijf genomineerden zijn voortgekomen uit gesprekken met de CHRO Community (zowel CHRO’s als partners). Vanuit de Raad van Bestuur van de genoemde bedrijven is er een recommendation geschreven waarom deze persoon de Award verdient. De bevindingen vanuit de community en recommendations zijn in de dossiers meegenomen en voorgelegd aan de jury. 
De jury van de CHRO of the Year Award 2015 bestaat uit:
– Henk van Dalen, Commissaris
– Andre van Heemstra, Commissaris
– Ardie van Berkel, Partner Deloitte
– Hette Mollema, ‎Benelux Regional Director Workday
– Madeline Dessing, Managing Director Hay Group
– Pascal Hogenboom, CEO Aon Hewitt
De jury is grondig door de dossiers gegaan en heeft deze aangevuld met eigen kennis. Met het toekennen van de Award beogen de jury en CHRO Community een CHRO te belonen voor de gemaakte stappen en zijn of haar visie op het vakgebied. Alle genomineerden hebben stappen gemaakt om hun afdeling te transformeren en HR op een moderne manier in te vullen en zijn daarmee voorbeelden in de CHRO Community. Met de uitreiking wordt geen uitspraak gedaan over wie de beste CHRO van Nederland is. 
Voor meer informatie over de CHRO Summit zie www.chrosummit.nl