Het laatste nieuws

artikel-thumbnail

30 november 2022

LTP Businesspsychologen Ageeth Telleman en Karst Bongers: “Zelfreflectie is voor leiders een schaars goed”

De wereld verandert snel en daarmee ook het leiderschap. We spreken hierover met de kersverse CEO van LTP Business Psychologen, Ageeth Telleman, en LTP business lead Executive Services, Karst Bongers. “Leiders moeten niet de slimsten willen zijn en niet opgeslokt worden door brandjes blussen, ze moeten zich focussen op de relatie met de ander, continu werken aan een gedeelde visie en gedeelde waarden”, aldus Telleman.

artikel-thumbnail

30 november 2022

Thijs Westerink, general manager FranklinCovey: “De helft van de workforce is quiet quitter, dat wordt onderschat”

Het minimale uitvoeren tijdens een werkdag en zeker geen overuren draaien als daar geen compensatie voor is. Van alle tijden is het, stelt general manager Thijs Westerink van FranklinCovey. Maar nu de helft van de medewerkers tot de groep quiet quitters wordt gerekend, zien organisaties een serieus probleem. Een goede relatie tussen leidinggevende en medewerker is de sleutel. Vier handvatten daarvoor.  

artikel-thumbnail

29 november 2022

Rondetafelsessie CHRO Day 2022: “Beschouw je HRIT als HR-adviseur die bij je aan tafel zit”

Maximaal profiteren van HR-technologie kan alleen als je duidelijk zicht hebt op jouw merkbelofte, culturele waarden en de employee experience die je wilt bieden. Daarom zou HR in the lead moeten zijn bij de implementatie van HRIT-oplossingen. Zie het niet als last, maar zet het in als lust, adviseren Els van Mierop, Change Management Consulting Lead, en Philippe Piso, Senior Projectmanager bij SuccessDay.

artikel-thumbnail

23 november 2022

Bas Eggelaar en Juul van Dongen, SuccessDay: “Wij slaan de brug tussen HR en technologie”

Ze barsten van de toekomstplannen, met als belangrijkste: de klant ontzorgen door succesvolle HR-transformaties met de beste consultants in de markt. Bas Eggelaar en Juul van Dongen begonnen SuccessDay samen ooit in de garage. Inmiddels zijn er zo’n 75 medewerkers, verspreid over Europa en de Filipijnen. De thuisbasis is nu de Torenallee, het bruisende creatieve en innovatieve hart van Eindhoven.

Pagina 1 van 182